V druhé sezóně Zaklínače od Netflixu dorazí Divoký hon
zdroj: Foto: se svolením Jackie Arch

V druhé sezóně Zaklínače od Netflixu dorazí Divoký hon

29. 3. 2021 16:37 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Několikrát přerušené natáčení druhé sezóny seriálu Zaklínač pro Netflix je opět v plném proudu, tentokrát na pláži Saunton v britském Devonu. Bystrým fotografům neunikla skupinka netradičně vyšňořených rytířů na koních, v nichž zejména fanoušci třetího dílu herního Zaklínače poznají Eredinovu družinu zvanou Divoký hon.

Pokud se teď zmateně škrábete na hlavě, protože třetí díl her je časově notně vzdálený od prvních povídek a momentu, kdy se sjednotí linky Geralta, Yennefer a Ciri, což je moment, kde seriál zatím skončil, tak chvíli vydržte. Pověst o mýtickém Divokém honu se totiž zakládá na elfské jednotce Rudých jezdců, kteří Ciri kvůli její krvi skutečně cítí a pronásledují už od druhého dílu knižní ságy, od Času opovržení. Což už v knížkách dějově od momentu sjednocení tří časových linek tak daleko není.

Wild Hunt Zaklínač Netflix zdroj: Foto: Mega Agency   Wild Hunt Zaklínač Netflix zdroj: Foto: Mega Agency

Server Redanian Intelligence si zároveň povšiml, že scény na britské pláži natáčí jen velmi malá část štábu, z čehož soudí, že Divoký hon v druhé sezóně zatím nebude mít moc prostoru. Zatím se tak můžete podívat alespoň na fotky, jaké kostýmy pro elfskou jízdu v Netflixu zvolili – s trochou pomoci z CGI oddělení by rozhodně mohli budit respekt a hrůzu, nemyslíte?

Datum premiéry druhé série Zaklínače zatím stále neznáme, natáčení momentálně směřuje do svého finále, přičemž si seriál ještě nějakou dobu pobude v postprodukci. Na Netflixu by se pak měla objevit v druhé polovině letošního roku.

Nejnovější články