V březnu vyjde na PC kompletní edice Horizon Forbidden West
zdroj: Foto: Guerrilla Games

V březnu vyjde na PC kompletní edice Horizon Forbidden West

26. 1. 2024 12:00 | Novinky | autor: Adam Homola |

Očekávaná kompletní edice PC verze Horizon Forbidden West vyjde už 21. března. O PC port se starají ve studiu Nixxes Software, a jak už název napovídá, v balíku najdete nejen základní hru, ale také rozšíření Burning Shores, které hráče po dokončení hlavního úkolu přenese na sopečné souostroví.

PC verze bude přirozeně lepší a hezčí, a tak se může pochlubit odemčenou snímkovací frekvencí a přizpůsobitelným grafickým nastavením.

Podporuje technologie jako je Nvidia DLSS 3 pro upscaling a generování snímků, stejně jako AMD FSR a Intel XeSS. Pro odpovídající hardware pak nabízí Nvidia DLAA vylepšení obrazu a DirectStorage se postará rychlé načítání.

Radost budou mít také milovníci ultraširokých displejů (ahoj Pavle!), protože podporuje rozlišení 21:9, 32:9 a 48:9, což je ideální pro panoramatické zobrazení a sestavy se třemi monitory. Ovládací schéma hry je plně přizpůsobitelné pro myš i klávesnici. Navíc nabízí rozsáhlou podporu ovladačů, včetně Steam Input pro přizpůsobení. Hráči mohou využít taky ovladač DualSense, který díky adaptivním triggerům a haptické zpětné vazbě nabízí zase o něco lepší zážitek než s obyčejným ovladačem.

zdroj: Sony

PC verze kompletní edice je v současné době k dispozici v předprodeji na Steamu a Epic Games Store a když si ji předobjednáte, vyfasujete i hrstku drobných bonusů. Další podrobnosti o systémových požadavcích PC verze hodlají tvůrci odhalit v následujících týdnech. Hra je naceněná na 60 eur a neměli byste ji minout. V recenzi jsem ji hodnotil skvělou devítkou a jde o jednu z nejkrásnějších her vůbec.

Nejnovější články