Uzavřená alfa For Honor poběží od čtvrtka do neděle, nabídne 3 módy a 6 hrdinů
zdroj: tisková zpráva

Uzavřená alfa For Honor poběží od čtvrtka do neděle, nabídne 3 módy a 6 hrdinů

14. 9. 2016 14:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vývojáři z Ubisoftu mají relativně dost času na to, aby středověkou akci For Honor dodělali do stavu, ve kterém ji chtějí hráčům nabídnout. Hra totiž vychází až v únoru. Pomoci by jim v jejich snažení měl i uzavřený test alfa verze, který potrvá od 15. do 18. září, a bude přístupný pro majitele PC, PS4 i Xbox One. Pojďme se podívat, co alfa nabídne.

Do uzavřené alfy se mohou zapojit hráči z celého světa, a pokud jste se ještě nepřihlásili, můžete tak učinit na oficiálním webu hry. Přihlášení vám vstupenku negarantuje, ale třeba budete mít štěstí.

Jisté je, že uzavřená alfa verze bude obsahovat malý výřez z multiplayeru, ve kterém si zahrajete za všechny tři strany: Vikingy, samuraje a rytíře. Pro každou ze stran budou dostupní dva ze čtyř hrdinů. Za Vikingy budou dostupní Raider a Berserker, za rytíře Conqueror a Warden a za samuraje Orochi a Kensei. Každý z těchto šesti hrdinů má své unikátní schopnosti, brnění, zbraně a bojový styl.

zdroj: Archiv

V alfě si můžete vyzkoušet i systém progrese - půjde odemknout nové schopnosti, brnění, zbraně a možnosti úpravy vzhledu. Z pěti multiplayerových módů si vyzkoušíte - Duel (1v1), Brawl (2v2) a Domination (4v4). Mapy budou dostupné také tři: Overwatch, River Fort a Citadel Gate.

For Honor jsem hrál na E3 a ke svému překvapení jsem se dost bavil. Soubojový systém funguje perfektně, tři strany nabízí dostatečnou variabilitu a vůbec to celé vypadalo dost slibně. V aktuální uzavřené alfě bude obsahu o něco víc a snad pak přijde před vydáním hry ještě třeba otevřená beta.

Plná verze For Honor vyjde 14. února 2017 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. 

For Honor zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články