zdroj: Microsoft

Úvod do Forzy Horizon 5 se zhlédl v Rychle a zběsile

24. 8. 2021 20:49 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Německý Gamescom sice oficiálně startuje až zítra, ale stejně jako v případě E3 mu předcházel samostatný stream v podání Microsoftu. A kdo se těšil na pořádnou porci vzrušujících oznámení, ten s největší pravděpodobností odcházel zklamaný. Nové záběry z Forzy Horizon 5, které stream uzavřely, nakonec patřily k tomu nejlepšímu.

Přes osm minut dlouhé video výše vám prozradí, jaký začátek vás v letošní Forze čeká, takže pokud si nechcete nechat vyzradit ani tohle málo, tak se na video vůbec nedívejte. Pokud jste právě nezavřeli stránku, pak vězte, že si v prvních minutách hry vyzkoušíte čtveřici různých vozidel, která všechny do jednoho vyskočí po vzoru akčňáku Rychle a zběsile z letícího letadla, aby se následně s pomocí padáku snesla do Mexika pod sebou.

Nečekejte nic víc než jízdu závratnou rychlostí po zasněženém vulkánu, vyprahlé poušti, životaplné džungli a skrze písečnou bouři, v níž není vidět na krok. Jo a sem tam nějaký ten moment, kdy se ze samotného auta stane na pár vteřin letadlo, když se odvážíte sjet ze silnice a zaskákat si.

Microsoft tuto ukázku doprovodil ještě dvojící oznámení. Dozvídáme se, jak bude vypadal obálka krabičky hry, na níž se skví hypersport Mercedes-AMG One a Ford Bronco Badlans, které mají představovat kontrast Mexika, tedy rychlé silničky a pouštní offroad.

Druhým oznámením je Xboxový ovladač stylizovaný po vzoru hry. Tedy, já v těch jeho barevných kreacích nevidím nic, co by mi jakkoliv připomínalo pravděpodobně brilantní závodní hru, ale třeba někomu tento módní výstřelek evokující spíš Riders Republic, Borderlands či jakékoliv kosmetické doplňky libovolné hry udělá radost.

Pokud se o hře chcete dozvědět víc, možná ještě stihnete samostatný stream na Twitchi. Forza Horizon 5 vyjde 9. listopadu na PC, Xboxu One, Xboxu Series X|S a v rámci předplatného Game Pass.

Nejnovější články