Update dopravního simulátoru Transport Fever odstraňuje chyby a přidává výhybky
zdroj: tisková zpráva

Update dopravního simulátoru Transport Fever odstraňuje chyby a přidává výhybky

7. 4. 2017 9:51 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Naší poslední zmínkou o Transport Fever, duchovním nástupci Transport Tycoon, je Láďova recenze, která… No, řekněme, že si rozhodně nebere servítky. Jeden příklad za všechny: „Transport Fever je, vzdor veškeré snaze vývojářů, ve srovnání s Transport Tycoon zábavný asi jako maraton v popíjení dezinfekce.“ Au. Vývojáři ovšem navzdory tvrdé kritice nehodili flintu do žita, a to jim slouží ke cti. Nedávno vydali velký update zdarma, který hru upravuje (a opravuje) v celé řadě oblastí.

Můžete se těšit na nemilosrdnou eradikaci spousty otravných bugů či chyb zodpovědných za padání hry. Naopak přibyly tři nové jazyky, nebo alespoň jejich notně vylepšené verze – italština, portugalština a ukrajinština. To vás ovšem pravděpodobně zajímá daleko méně než například dvojité vlakové výhybky, které by měly zásadně usnadnit budování složitých železničních uzlů. A příjemně zní i optimalizace využití paměti nebo hezčí animace letadel.

zdroj: Archiv

Pokud máte čas a chuť, seznam všech úprav si můžete pročíst zde. Velice bych se divil, kdybyste odtamtud vyhrabali něco světoborného, ale kdo ví? Třeba jsem něco přehlédl, protože se mi myšlenky toulaly u indiánů. Historický rozměr hry, kdy v její úvodní části, roce 1850, budujete dopravní impérium někde na Divokém západě, mi totiž přijde jako zdaleka největší tahák. Představte si, kdyby se Transport Fever vydala do ještě hlubší minulosti. Povozy! Kočáry! Koníci! Dlážděné římské silnice! Lesní stezky pro bojovníky krále Marobuda! Kde je nový Caesar?!

No, prozatím vám budou muset stačit Apačové a bledé tváře, a následně samozřejmě moderní velkoměsta, na něž se hra spoléhá především. Transport Fever se přeci jen chlubí tím, že kromě vlaků, silniční dopravy a lodiček si hrajete i s letadly, kterými mužové v dávných dobách příliš nedisponovali. Takže to celé dává smysl. Ale konec bezcílného blábolení! Transport Fever najdete na GOG či Steamu.

Nejnovější články