Uncharted kolekce nabídne remaster prvních tří dílů majitelům PS4
zdroj: tisková zpráva

Uncharted kolekce nabídne remaster prvních tří dílů majitelům PS4

4. 6. 2015 18:39 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Již delší dobu se o remasteru Uncharted her pro PS4 spekulovalo a 9. října se kolekce upravených prvních tří her zhmotní v obchodech. Moderní doba zkrátka remakům a remasterům přeje a ani Nathan Drake této módní vlně neunikne.

Kolekce obsáhne všechna tři dosavadní PS3 dobrodružství Nathana Drakea – Uncharted: Drake's FortuneUncharted 2: Among Thieves a Uncharted 3: Drake's Deception. Nabídne tak ucelený pohled do minulosti tohoto neohroženého dobrodruha ještě předtím, než se mezi hráče dostane díl další s názvem Uncharted 4: A Thief's End. Hráčům s PS4 tak unikne jen Uncharted: Golden Abyss pro PS Vita.

Bluepoint Games, kteří mají remaster trilogie na starosti, slibují nejenom všechny tři hry v rozlišení 1080p a s podporou 60fps, ale také lepší/nové modely postav i textury, nové nasvícení a hodlají přidat i nové trofeje nebo foto mód do všech tří her. Výčet vylepšení je prý delší, ale detaily se dozvíme v dalších týdnech a měsících. Všechny změny a vylepšení ale každopádně vyplývají z přání, která hráči projevili na fórech, twitteru atd.

zdroj: Archiv

Předobjednávkou kolekce si hráči zajistí exkluzivní předměty do hry (info na PS blogu), ale především pozvánku do multiplayerové betaverze Uncharted 4: A Thief's End. Souhrn všech vylepšení her v rámci zveřejní tvůrci brzy, zjevně během E3.

Nejnovější články