Úchvatný trailer prozradil konečné datum vydání Gran Turisma 7
zdroj: Sony

Úchvatný trailer prozradil konečné datum vydání Gran Turisma 7

9. 9. 2021 23:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Doufali jsme, že si zazávodíme už při vydání PlayStationu 5, jak ostatně bývá s příchodem nové generace obvyklé, ale ve studiu Polyphony Digital to nakonec nestihli a ve výsledku budou mít téměř rok a půl zpoždění. Jejich Gran Turismo 7 konečně dostává konkrétní datum vydáním, kterým se pro konzole PlayStation 5 i PlayStation 4 stává 4. březen příštího roku.

Datum bylo oznámeno v novém traileru, který jednoduše bere dech. Od detailních záběrů na křivky superrychlých krásek přes odhalení jejich něžných útrob až po skvělý hudební doprovod jde o trailer, který by snad ani nemohl vzniknout pro jiný herní žánr.

Gran Turismo 7 ve videu vypadá jako opravdový next-gen a nebojte, po všech těch divných záběrech v úvodu přijde i ukázka z hraní. Nových informací o hře jako takové ale tolik nedostáváme. Tvůrci na blogu slibují návrat editoru polepů vozidla, připravili pro vás na 2 500 lokací ve 43 zemích světa, kde si nádherné vozy můžete vyfotit, vracejí se i legendární okruhy jako Trial Mountain a High-Speed Ring.

zdroj: Sony

Nebude chybět tuning, a to jak výkonnostní, tak vizuální. Hra bude podporovat vaši posedlost sesbírat co nejvíc aut, s čímž vám pomůže vracející se režim kariéry zvaný GT Campaign, a v neposlední řadě se můžete těšit na dosud nejpropracovanější počasí a střídání dne a noci. Teď už jen vydržet půl roku…

Nejnovější články