Ubisoft vydá na next-gen konzolích nadčasový Tetris
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft vydá na next-gen konzolích nadčasový Tetris

17. 1. 2014 13:15 | Novinky | autor: Adam Homola |

Na nových konzolích jsou zastoupeny různé žánry od závodů, přes sporty až po akční hry. Doposud ale chyběla hra her, legenda z bývalého Sovětského Svazu, u jejíž mnoha variací asi většina z nás zabila nepěkné množství hodin. Jde samozřejmě o Tetris. Tentokrát se licenci pro Tetris podařilo získat Ubisoftu, který svůj Tetris vydá digitálně pro Xbox One i PlayStation 4. Konkrétní datum vydání ale zatím oznámeno není.

Ono vlastně není oznámeno vůbec nic a celá tisková zpráva je plná řečí okolo. Například se z ní ale dozvíte, že Tetris letos oslaví třicáté narozeniny a že se hry prodaly stovky milionů kusů na více než padesáti platformách. Ostatně Tetris je starší než spousta z nás, jeho první verze vyšla v roce 1984. Z oznámení je firma The Tetris Company nadšená a jsou si stoprocentně jistí, že “Ubisoft udělá jednu z nejlepších verzí Tetrisu vůbec,” jak řekl Henk B. Rogers.

Samou radostí nemohl dospat ani starý známý Yves Guillemot, spoluzakladatel a šéf Ubisfotu “Jsme hrozně nadšení, že můžete začít pracovat s touhle světovou značkou a nemůžeme se dočkat, až propojíme Ubisoftí odbornost se schopnostmi next-genových konzolí, abychom pro fanoušky vytvořili vzrušující Tetris zážitek.” Holt, tiskovky...

Nejnovější články