Ubisoft připravuje karetní hru Assassin's Creed Memories
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft připravuje karetní hru Assassin's Creed Memories

18. 7. 2014 11:50 | Novinky | autor: Adam Homola |

Herní projekty menšího charakteru, které doprovází vydání "velkých" titulů, jsou už několik let v módě. CD Projekt tak vydání třetího Zaklínače doprovodí mobilní MOBA hrou a Ubisoft plánuje AC Unity podpořit free to play karetní hrou Assassin's Creed Memories pro mobilní platformy. Dle vyjádření Ubisoftu jde o "unikátní mix RPG, strategie a karetních bitev".

Assassin's Creed Memories má nabízet spoustu hratelných assassínů, se kterými se podíváte do Itálie v období renesance, do Ameriky během kolonizace a tvůrci slibují i několik dalších, v sérii zatím neprobádaných, období. Vývojáři se též chlubí velkou mírou upravitelnosti různých herních prvků a vedle singleplayerové kampaně hra nabídne multiplayer až pro 20 hráčů na každé straně. Herní princip je jednoduchý - zvolíte si assassína a vyberete spojence, kteří odpovídají vašemu hernímu stylu a zamýšlené strategii.

Na hře s Ubisoftem spolupracují GREE a PlayNext, jejichž zástupci v tiskovce hlásí, že Assassin's Creed série je jako stvořená pro zpracování v podobě karetní strategie. Brát jim to nebudu, protože mobilní AC hry byly doposud vždy poměrně zábavné a kvalitní.

Bohužel vedle tiskovky nevypadla z Ubisoftu třeba video ukázka, která by hru více přiblížila. Zatím si tak lze jenom domýšlet, jak přesně bude Assassin's Creed Memories vypadat. A datum vydání? Zatím je na webu jen prosté "brzy". Jasno už je ale o platformách - hra podle všeho vyjde jen pro iPhone, iPad a iPod Touch. O Androidu bohužel nepadlo ani slovo...

Nejnovější články