Ubisoft oznámili Far Cry 5, Crew 2 a nový Assassin’s Creed
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft oznámili Far Cry 5, Crew 2 a nový Assassin’s Creed

17. 5. 2017 10:29 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Letošní E3 se začíná rýsovat v stále lepších barvách a svou porcí novinek nejspíš přispěje i Ubisoft. Nepůjde navíc o žádné drobnosti, ale pokračování hned trojice jejich silných značek. Francouzská firma sice přímo neřekla, že hry představí na losangeleské výstavě, ale jejich „brzy“ odpovídá blížící se E3. Tak či tak, ve finančním roku, který končí 31. března 2018 se k vám dostane Far Cry 5, The Crew 2 a nový Assassin’s Creed, který nemá číslovku.

O hrách nic nevíme, doslova. Můžete se podívat na logo Far Cry 5 a The Crew 2, které vám nic neřeknou a pak i na gif z Assassin’s Creed. Jedině u nového dílu akční série se už dříve objevily informace o tom, že se bude odehrávat ve starověkém Egyptě (a možná i celém Středomoří) a bude ve svém základu mnohem rozlehlejší a víc sázet na sandboxovou hratelnost. Na oficiální potvrzení si ale musíme počkat. Ale o tom, že další díl zamíří do Egypta jsme poprvé psali už loni v lednu (viz článek).

Není zase tak tradiční, že firma odpálí všechny své chystané pecky v jednu chvíli, jenže u Ubisoftu jde o zcela logický krok. Jak už jsme vás informovali (viz článek), aktivně hrozí nepřátelské převzetí ze strany Vivendi. Oznámení hned tří her ze ranku těch nejsilnějších značek musí posílit hodnotu akcií Ubisoftu a tím i zvednout cenu za nepřátelské převzetí. Jakmile totiž dosáhne Vivendi podílu 30 procent akcií, musí provést nabídku na odkoupení celé firmy. Ubisosft se tak prostě snaží být příliš drahou kořistí, která se Vivendu nevyplatí. 

Nejnovější články