Tvůrci The Incredible Machine se vrací s titulem Contraption Maker
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci The Incredible Machine se vrací s titulem Contraption Maker

14. 5. 2013 11:34 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Původně jsem chtěl napsat „kdo nestrávil s The Incredible Machine (nebo prostě TIM) hodiny plánování a zoufání nad tím, že sestavené schéma nefunguje?“, ale upřímně řečeno nevím, kolik lidí si reálně TIMa z vlastních zkušeností ještě pamatuje (i když hra měla dost remaků a následovníků). Ale pro ty, kteří ano mám skvělou zprávu. Studio Spotkin pracuje na Contraption Maker, což je hra, která je de facto duchovním nástupcem The Incredible Machine.

A nejen díky obsahu, ale také díky samotným tvůrcům. Spotkin založil loni Jeff Tunnell, producent původní hry, který nabral své bývalé spolupracovníky v čele s Kevinem Ryanem, jenž hru původně nadesignoval. Contraption Maker by pak měla být moderním pojetím klasického motivu.

Jeff Tunnell vysvětluje ve vývojářském blogu, že se mu podařilo dát dohromady opět celý tým, který na TIM pracoval. „Pracovat na Contraption Maker s moderními procesory, grafickými kartami, konektivitou a vysokým rozlišením je jako sen. Nemůžeme se dočkat až vám ukážeme všechny nápady, které pro tuhle hru máme“.

Contraption Maker by měla vyjít letos v létě na PC a Mac a tvůrci slibují mimo jiné vylepšenou fyziku, samozřejmě moderní grafiku a spolupráci s komunitou i nezbytné sdílení úrovní, levelů a všeho možného. Další informace hledejte na oficiálních stránkách.

Nejnovější články