Tvůrci Prey připravují Lost Within, hororový titul (zatím) jen pro tablety a mobily
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Prey připravují Lost Within, hororový titul (zatím) jen pro tablety a mobily

10. 3. 2015 14:58 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Tvůrci akce Prey (a nějakou dobu i Prey 2) z Human Head Studios ve spolupráci s Amazonem připravují hororový Lost Within, který vyjde v rámci exkluzivity na Fire tablety a telefony, potažmo na iPhone a iPad. Lost Within se odehrává v nadužívaném prostředí dávno opuštěného ústavu pro duševně choré a v článku najdete premiérový trailer.

Weatherby Asylum není zrovna příjemné místo – chodby jsou opuštěné, všude je nepořádek, světlo aby po nocích člověk pohledal, a vůbec nejhorší na tom je přítomnost neznámých individuí, kterým jde jen o trýznivou smrt hráče. Bojovat pro nim můžete za pomocí vlastnoručně vyrobených zbraní, které si musíte vytvářet z toho, co v ústavu naleznete.

Možný je též stealth přístup a v případě neúspěchu či nemožnosti vyrovnat se s nastalou situací za pomocí zbraní nezbude než se dát na zběsilý úprk a hledání skrýše. Samotný úprk z ústavu ale nebude tak jednoduchý - nejdříve musíte samozřejmě odkrýt tajemství prokletého místa. Termín vydání hry neznáme, ale tvůrci říkají, že k tomu dojde "brzy", tak snad to v jejich pojetí neznamená někdy během následujícího roku. Stejně tak jsme zvědaví, jestli hra vyjde i na PC, jak je v případě podobných projektů v posledních měsících zvykem.

Nejnovější články