Tvůrci hororové série Remothered představili akční RPG Batora: Lost Haven

28. 1. 2021 13:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Avril je šestnáctiletá dívka, která jako jedna z mála lidí přežila katastrofu rozpoutanou zloduchem Sorenem. Ten dal do pohybu události, které mají za cíl zničit celou Zemi skrze spalující ohně a krvelačné bytosti z jiných dimenzí. Jenže Soren nepočítal s tím, že by jedna dospívající dívka mohla zvrátit celé jeho snažení.

Právě ji si totiž ve hře Batora: Lost Haven vybraly mytické entity Slunce a Měsíc, které jí propůjčily nadlidské schopnosti a pověřily ji náročným úkolem, na jehož konci je zachráněná Země. Avril proto musí navštívit čtyři cizí planety související s elementy – zemskou Gryju, vzdušný Huav, vodní Mahdzam a ohnivou Lume.

Na této cestě ji bude doprovázet kamarádka Mila a tajemná bytost z paralelní dimenze zvaná Batora, která chová prazvláštní náklonost k Avril, ale je děsivě nepředvídatelná. Avril díky novým schopnostem vládne jak fyzickou, tak mentální mocí, které jí pomohou vyváznout z akčních soubojů bez vážnějších zranění.

Musí si ale dávat pozor na kapacitu obou těchto dispozic, protože když příliš vyčerpá své fyzické nebo mentální síly, bude její slávyhodné dobrodružství u konce. Batora: Lost Haven slibuje nelineární vyprávění, o jehož směřování rozhodnou vaše volby v dialozích, a kromě hack and slashových soubojů vás čeká i překonávání terénu plného nástrah.

Zatím neznáme datum vydání, ale Avril se vedle čtyř planet podívá na velké množství platforem – PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Switch.

Nejnovější články