Třetí díl uzavře sérii povedených akčních RPG Van Helsing už v květnu
zdroj: tisková zpráva

Třetí díl uzavře sérii povedených akčních RPG Van Helsing už v květnu

2. 4. 2015 18:10 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Raději až na den po aprílu si počkali maďarští vývojáři ze studia NeocoreGames s oznámením posledního, třetího, dílu v sérii solidních akčních RPG Van Helsing. The Incredible Adventures of Van Helsing III. Snad aby hráči věřili, že hra skutečně vyjde už v průběhu května, jak tvůrci oznámili. V zásadě však nejde o nic nečekaného - od začátku totiž NeocoreGames avizovali, že Van Helsing bude trilogie.

The Incredible Adventures of Van Helsing III je opět izometrické akční RPG, které tvůrci prezentují jako gotické, noirové a steampunkové. Hra nabídne rovnou šestici nových tříd a na dvě z nich se můžete zblízka podívat v následujícím traileru. V tom autoři komentářem představují novinky a vše, co s novými vlastnostmi slavného hrdiny půjde dělat.

Představenými třídami jsou Umbralist a Phlogistoneer. Druhý jmenovaný je řízek chráněný obrovským exoskeletem, který spoléhá na brutální sílu pokroků vědy. Naproti tomu Umbralist spoléhá spíše na stealth a nečekané útoky ze zálohy.

Ve hře nebude samozřejmě chybět spousta nových monster a příběhově se navrátíme do Borgovie, kde sice skončila občanská válka, ale začaly se dík jiné podivné události, které nevěstí nic dobrého. Na scéně se navíc objevil nový nepřítel v podobě bývalého spojence. A tak nezbývá než se chopit čepele a nechat Vana Helsinga vyřešit všechny problémy pěkně ručně. Buď v singleplayeru, nebo až ve čtyřech hráčích v kooperaci. V nabídce herních módů však nebude chybět ani týmová PvP bitka pro osm hráčů (čtyři na každé straně). Třetí Van Helsing jinak nabídne v zásadě všechny osvědčené herní mechaniky z dílu druhého, chybět by tedy neměla ani tower defense minihra. A přesvědčíme se o tom již letos v květnu.

Nejnovější články