Tradice se nemění: WRC hra od Milestone přijede i letos
zdroj: tisková zpráva

Tradice se nemění: WRC hra od Milestone přijede i letos

25. 7. 2013 15:20 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Byl by to divný rok, kdyby se opět neobjevila závodní klasika WRC, což je všeobecně srozumitelná a všem fandům zafixovaná zkratka pro FIA World Rally Championship. Nový díl série vyjde v říjnu tohoto roku na PC, PS3, X360 a PS Vita a stojí za ním opět italští vývojáři z Milestone. Letos by mezi trumfy FIA World Rally Championship 4 mělo patřit nové a realističtější zpracování počasí, systémy reálnějšího nasvícení a hlavně nový kariérní mód.

Nově se u značky WRC objeví jako vydavatel Bigben Interactive, která si spojení s oficiální hrou k závodům FIA World Rally Championship pořádně pochvaluje. „Jsme nadšení, že jsme součástí této skvělé série. Snaha nás všech je soustředěna na to, abychom hráčům přinesli co nejlepší a nejrealističtější závody WRC“.

Samozřejmě, jsou zde klasické sliby o tom, že se tvůrci nechali inspirovat reakcemi a doporučeními hráčů z Facebooku i z mailu, ale kdo něco podobného neříká? Jako hlavní se každopádně jeví implementování kariérního módu v nové, radikálně pozměněné podobě a také grafická vylepšení grafického enginu Spikengine. Tak se nechme v říjnu překvapit, jestli se konečně WRC hry od Milestone proberou a vyhrabou z průměru. Pokud patříte mezi pravidelné hráče WRC, pochlubte se v diskusi!

Nejnovější články