Tiny Heist je svérázný simulátor vloupání od tvůrce VVVVVV a je k dispozici zdarma
zdroj: tisková zpráva

Tiny Heist je svérázný simulátor vloupání od tvůrce VVVVVV a je k dispozici zdarma

2. 1. 2017 17:30 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Existují různé druhy vloupaček. Někdy se sejde parta špičkových profíků pod vedením George Clooneyho, aby po pečlivém plánování úspěšně vybrakovala nějaké to kasino. A jindy se osamělý chlapík ve tvaru zavináče vydá do náhodně generovaného domu plného stráží, aby se pokusil ukrást co nejvíc diamantů a místo toho pokaždé selhal. Tiny Heist od Terryho Cavanagha jednoznačně spadá do druhé kategorie a nyní je k dispozici zdarma.

Cavanagh má na triku oblíbené hry jako VVVVVV nebo Super Hexagon, takže není pochyb o tom, že je víc než schopný vytěžit skvělou hratelnost z minimalistické grafiky. Tiny Heist v tomhle ohledu není výjimkou, jak zjistíte už po pár minutách hraní. Jde o rychlou, zábavnou záležitost, kde jakákoli chyba může znamenat fatální konec a restart. A chyb bude minimálně tolik, jako zapeklitých problémů, které vám hra postaví do cesty. Takže prakticky nekonečno.

Tiny Heist sestává z 15 úrovní, ale ona není žádná legrace přejít aspoň přes tu první – povedlo se mi to asi až na pátý pokus. Nejlepší na tom všem je, že si můžete sami vyzkoušet, jak by dopadla ta krádež britských korunovačních klenotů, kterou tak dlouho plánujete. Hra je totiž kompletně zdarma a můžete ji spustit rovnou v internetovém prohlížeči. Na shledanou v londýnském Toweru!

Nejnovější články