Tick Tock Bang Bang připomíná Superhot - jen místo nepřátel řešíte filmové scény
zdroj: tisková zpráva

Tick Tock Bang Bang připomíná Superhot - jen místo nepřátel řešíte filmové scény

20. 6. 2016 18:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Stejně jako v Superhot můžete/musíte v Tick Tock Bang Bang zastavovat čas, abyste v pohledu z první osoby a se zbraní v ruce vyřešili situace, které si pro vás tvůrci připravili. Tentokrát však nebudete likvidovat červené panáky, ale řešit filmové scény - v roli kaskadérky totiž musíte s pomocí zpomaleného času úspěšně "odklonit" kamiony, auta i chodce, kteří se na vás valí.

Hru mají na svědomí tvůrci AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! z Dejobaan Games a její princip je jednoduchý. Staví vás do scén, ve kterých čelíte takřka nezvratitelné katastrofě. Buď se na vás řítí zmíněný kamion, nebo něco jiného - smrtícího. S pomocí zpomalení času a zbraně musíte situaci vyřešit, abyste ji přežili, mohli se ohlédnout a vypustit z úst tradiční filmovou hlášku. Zní to jednoduše, ale je to docela zábava. Však si vzpomeňte, jak zábavný byl bouračkový mód v Burnout hrát. Tohle je něco podobného...

zdroj: Archiv

Tick Tock Bang Bang už vyšla, hru můžete pořídit na Steamu, serveru Itch.io nebo Humble Store. Sami se tak můžete přesvědčit, jak náročné je natáčení historického filmu na motivy invaze robotů do Bostonu v roce 2032.

Nejnovější články