zdroj: Smilegate RPG

Tento týden vychází akční MMORPG Lost Ark s podporou Amazonu

8. 2. 2022 17:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Smilegate RPG, dceřiná společnost jihokorejského studia Smilegate stojícího za sérií Crossfire, vás zve ku hraní nového akční MMORPG Lost Ark. O jeho vydání v tomto týdnu se v západních zemích starají vývojářská studia Amazonu.

Tvůrci Lost Ark popisují jako mix akčních soubojů ve stylu diablovek s měřítkem rovným žánru MMORPG, takže se připravte na masivní otevřený fantasy svět plný nejrůznějších příběhů a questů, které doprovodí probírání se haldami nového blýskavého vybavení.

Nemohou chybět ani různé hratelné třídy – do boje můžete vyrazit jako na slovo vzatý válečník, mistryně bojových umění, střelec, mág či vražedkyně s přístupem k démonickým silám. Všechny vývojové stromy se posléze větví do dalších specializací, takže si své postavy můžete formovat, jak se vám zlíbí.

Vývojáři se o propagaci hry moc hezky starají na svém kanále na YouTube, kde má každá z tříd vlastní podrobný rozbor, který vám jistě pomůže se rozhodnout, za koho nakonec hrát.

zdroj: Smilegate RPG

Tamtéž najdete informace o endgamovém obsahu, PvP, příběhovém zasazení, ale i o námořní složce hry, která v Lost Ark hraje velkou roli. Ve hře totiž budete mít svou vlastní loď, kterou si stejně jako sebe můžete vizuálně upravovat, najímat na ni posádku a vyrážet do nezmapovaných vod zažívat nová dobrodružství.

Lost Ark vyjde již tento pátek 11. února pouze na počítačích a bude rovnou free-to-play. Pokud ale už teď víte, že do hry budete chtít investovat, můžete si pořídit jeden ze čtyř founder’s packů a zajistit si tak vedle nejrůznějších bonusů (exkluzivní mazlíček, titul, skiny, měny, truhly…) i možnost hrát o tři dny dříve - tedy už dnes.

Nejnovější články