zdroj: Mithril Interactive

Temné fantasy Dungeonborne vás zavede do kobek zříceného hradu

30. 1. 2024 9:30 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Temná, na pohled opuštěná zřícenina hradu Clouseau skrývá nesčetné bohatství a tajemství. Do jeho útrob, spletitých chodeb a mnohých podlaží se ale nevydáváte pouze vy se svojí partou, ale takřka všichni dobrodruzi v okolí. Zvládnete přežít v online RPG Dungeonborne? Na oznamovací trailer se můžete podívat výše.

Akční rubačka z pohledu vlastních očí bude převážně o procházení pobořeným hradem, ať už sólo, nebo ve skupině. Proti nebezpečenstvím v zatuchlých kobkách můžete vyrazit jako bojovník, kněz, zloděj, šermíř, pyromancer, kryomancer nebo rytíř smrti. Jenže krom strážců ruiny můžete cesty zkřížit i s jinými hráči, kteří se budou chtít přiživit na vaší kořisti.

Souboje využívají celé řady kouzel a chladných zbraní, přičemž klíčové je správné načasování blokování, parírování a úhybů. Hlavním lákadlem, proč se vydat do hlubin hradu, bude krom zlata i vybavení, známé z looter shooterů. Čekají na vás různé vzácnosti, kombinace magických atributů, drahokamy, které lze do výstroje vsadit, ale i legendární a unikátní předměty. Svůj arzenál můžete dále zlepšovat díky nakupování a prodávání v komunitní aukční síni.

Vždy můžete své síly navíc otestovat i v aréně, a to rovnou v režimu tři proti třem. Tvůrci z Mithril Interactive navíc tvrdí, že vydání bude teprve začátek a i po něm se hra má dočkat nového obsahu. Slibně vypadající dungeon crawler si navíc můžete zanedlouho vyzkoušet sami, protože na Steamu vychází 2. února demoverze. Samotné datum vydání Dungeonborne ještě není oznámené.

Nejnovější články