Telltale Games chystají novou hru podle Hry o trůny
zdroj: tisková zpráva

Telltale Games chystají novou hru podle Hry o trůny

8. 12. 2013 2:03 | Novinky | autor: Adam Homola |

Vývojáři letošní VGX otevřeli s nečekanou novinkou Tales from the Borderlands, ale v druhé hodině show se ukázali ještě jednou. Tentokrát s sebou vzali mnohem větší značku a to nic menšího, než Game of Thrones. Budou to právě šikulové z Telltale, kteří převedou oblíbenou Hru o trůny na obrazovky počítačů a konzolí v novém epizodickém podání, na které jsou v Telltale experti.

Game of Thrones od Telltale má na VGX jeden unikát a to ten, že ze hry jsme neviděli ani ň. Dokonce ani z enginu. Dostali jsme jen logo a v podstatě potvrzení toho, že na hře se asi ještě ani pořádně nepracuje. Tvůrci ze sebe dostali jen to, že půjde o hru založenou na TV seriálů, ne na knihách a že teprve řeší v jakém časovém období se bude jejich nový projekt odehrávat.

Přítomny budou i souboje a velké akční scény, ale stejně jako v případě Tales from the Borderlands rozhodně nepůjde o akci, ale o typickou hru od Telltalte. Tak nějak tedy asi víme co čekat, i když jsme ze hry zatím neviděli vůbec nic. Game of Thrones by měla vyjít někdy v průběhu příštího roku a snad se brzy dočkáme i nějakého toho traileru.

Nejnovější články