Tahovka Trudy's Mechanicals kombinuje slovanské motivy se steampunkem
zdroj: tisková zpráva

Tahovka Trudy's Mechanicals kombinuje slovanské motivy se steampunkem

17. 8. 2015 12:35 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Nezávislý tým Incubator Games dává spuštěním oficiální stránky světu na vědomí, že chystá hodně specifickou hru. Tahovou strategii zasazenou do steampunkového světa, říznutého nám blízkou slovanskou tématikou. Jmenuje se Trudy's Mechanicals a hráči se v ní ujímají role hrdinů, kteří se pouštějí do nerovného souboje s povrchně smýšlející kastou povýšenců brázdících svět na steampunkové vzducholodi. Samozřejmostí jsou tedy barvité charaktery, ujeté nápady a kombinování magie s technologií.

Podívat se můžete na první trailer, jenž poodhaluje hlavní zápletku hry. To se jednou takhle lidstvo rozhodlo zvelebit vlastní bytí a sobě ku pomoci lidé vystavěli spoustu parních strojů a robotů. Ti sice pomáhali, avšak svým kolektivním působením znečišťovali ovzduší tak vehementně, až nakonec zahynula většina lidské populace. Někteří však v tomto Darwinově testu obstáli a tito přeživší se následně vydali se na palubě Trudy vzhůru nad jedovatá mračna. Cílem je znovu začít populačně růst, prosperovat a dobrat se obnovení společnosti. Ovšem, že nic není černobílé, to víme všichni již dávno.

Vedle této první video ochutnávky se můžete podívat také na oficiální stránky hry. Na hru samotnou si ovšem musíte počkat minimálně do příštího roku, kdy je v plánu vydání Trudy's Mechanicals na PC s tím, že další platformy (zřejmě především v případě úspěchu) mohou následovat. Na další videa a obrázky z hraní ale snad nebudeme muset čekat dlouho.

zdroj: Archiv

Nejnovější články