Surf World Series vás zavede na nejslavnější pláže světa
zdroj: Vlastní foto autora

Surf World Series vás zavede na nejslavnější pláže světa

19. 12. 2016 16:58 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud trpíte teplotou pod bodem mrazu, možná vám přijde k duhu trailer nové oznámené hry Surf World Series. Jak už z názvu jistě odtušíte, podíváte se na místa, kde je slunce, teplo, příjemná voda a obří vlny, po nichž se budete moci prohánět s prknem. Za hrou stojí nezávislé britské studio Climax, které stojí třeba za trilogií Assassin’s Creed Chronicles

Zde nikoho zabíjet nebudete, jen se musíte pořádně ohánět s prknem, protože Surf World Series nabídne pětici surfařských pláží včetně výzev jako Bell’s Beach nebo Waimea Bay. Zahrát si půjde jak sám, tak i v rámci online multiplayeru. V misích pro jednoho hráče musíte překonat pětačtyřicet úkolů, zatímco v multiplayeru půjde pořádat turnaje, v nichž se utká až 16 hráčů.

zdroj: Archiv

V nabídce bude šest archetypů, které si ale následně půjde výrazně upravovat pomocí oblečení, samolepek apod. Důležitější ale budou triky, které půjde na vodě provádět. Možností by mělo být dost, tvůrci zmiňují i Supermana nebo Sushi Roll. Právě učení se novým trikům by mělo tvořit základ vývoje vašeho herního avatara. Je hezké, že si pořídíte nový outfit, ale výjimeční byste měli být především díky tomu, co dokážete na vodě.

Je jasné, že Climax Studios hodně sází na exotiku prostředí a atraktivitu mohutných vln zalitých sluncem. V teaseru je vidět i trocha z pohybu hry a je jasné, že tohle zatím není žádný Steep, ale je třeba mít na paměti, že jde zřejmě o záběry z pre-alfa verze. Datum vydání je zatím rámcově stanovené na příští rok, přičemž hra se chystá na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články