Superhot: Mind Control Delete dostanou majitelé původní hry zdarma

10. 7. 2020 15:58 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Původně měl být jen přídavkem, nakonec se z něj vyklubala samostatná hra. Superhot: Mind Control Delete je na Steamu od prosince 2017 v předběžném přístupu, který vývojáři plánují uzavřít už za necelý týden. Datum vydání je stanovené na 16. července a coby poděkování za podporu fanoušků ho všichni majitelé původního Superhot dostanou zdarma.

Mind Control Delete je v pořadí už třetí hrou (vyšlo ještě samostatné rozšíření pro virtuální realitu) z prostředí simulace se zpomalováním času a velmi kontrastními postavami, kde se všechno pohybuje pomalu, dokud se nepohnete vy sami. Výsledek je tak zčásti střílečkou, zčásti logickou hádankou.

V novém díle můžete očekávat pokračování příběhu, stejně jako více typů zbraní a nepřátel. Superhot: Mind Control Delete bude dostupný na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Momentálně se nepočítá s verzí pro Switch, vývojáři ovšem hráčům, kteří si původní hru koupili v digitálním obchodě Nintenda, nabízejí kopii pro PC. Nabídka Mind Control Delete zdarma se liší v závislosti na tom, kde konkrétně jste si hru pořídili a má hned několik výjimek.

Stručně, pokud jste za svou kopii přímo nezaplatili, ale dostali ji třeba na Epicu zdarma, případně v rámci Games with Gold na Xboxu, nemáte na ni nárok. Na některých formách distribuce zase musíte do studia poslat mail s potvrzením o nákupu. Třeba na Steamu se vám ale v knihovně objeví automaticky.

Pokud si nejste jistí, jestli patříte mezi 2 miliony hráčů, kterých se nabídka týká, přečtěte si odpovědi na často kladené otázky na oficiálním webu.

Nejnovější články