Street Fighter 6 přivítá Želvy Ninja a novou čínskou bojovnici
zdroj: Foto: Capcom

Street Fighter 6 přivítá Želvy Ninja a novou čínskou bojovnici

8. 8. 2023 17:16 | Novinky | autor: Ondřej Partl |

Street Fighter 6 se povedl, o tom není žádných pochyb. Již v základu nabízí bohatou várku obsahu, u které si pošmákne většina fanoušků arénových bojovek. Capcom ale nenechává nic náhodě a chystá poctivou porci dodatečného obsahu, placeného i bezplatného. A vzhledem k tomu, že se o víkendu uskutečnilo EVO 2023, některé chystané novinky byly oficiálně představeny.

Už od dnešního dne se hráči mohou těšit na další spolupráci se známou značkou. V tomto případě do hry zamířil obsah inspirovaný kultovními Želvy Ninja. Jelikož je aktuálně v kinech animovaná novinka Želvy Ninja: Mutantí chaos, nebude to načasování náhodné.

Řečí nového obsahu došlo na tematické emotikony, tituly, razítka do chatu nebo téma pro váš videoherní mobil. Ve fotorežimu zase využijete zcela nových stylových rámečků. Ti největší gurmáni mohou využít dodatečných kostýmů, do kterých lze obléct vašeho herního avatara pro režim World Tour a sociální arénu zvanou Battle Hub.

zdroj: Capcom

Hardcore fanoušci dost možná touto spoluprací uchlácholeni příliš nebudou. Společnost ovšem myslí i na ně, proto rovnou detailněji představuje už druhou dodatečnou postavu, která do hry přibude skrze Year 1 Character Pass.

Jmenuje se A.K.I., pochází z Číny a jde o zcela novou bojovnici. Její bledá pokožka a černé šaty z hadí kůže jasně naznačují, že není dobré si s ní zahrávat. Už na první pohled na ní člověk pozná její pochroumanou povahu se sadistickými a psychopatickými sklony. Ostatně zdravý člověk by si asi nenechal sestříhat vlasy do stylu tradičního slaměného klobouku. Její hlavní zbraní bude mrštnost a znalost všemožných jedů.

Jak moc dokáže na bojišti svým protivníkům zatopit, to se zjistí na podzim, kdy se do hry připlazí.

zdroj: Capcom

Street Fighter 6 je dostupný na PC, PlayStation 5, PlayStation 4 a Xbox Series X/S. Základní Year 1 Character Pass stojí 29,99 eur, zatímco jeho ultimátní verze rovných 49,99 eur.

Nejnovější články