„Středověké GTA“ Rustler vás na early access navnadí hraným trailerem

20. 1. 2021 8:15 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Před měsícem se s informací o předběžném přístupu pro Rustler přihlásil Patrik, který měl možnost si tuhle parodii na hry Rockstaru vyzkoušet už loni na jaře. Což máte koneckonců i vy v rámci prologu, který je na Steamu k dispozici zdarma, případně si můžete přečíst právě Patrikovy dojmy

Díky čerstvému hranému traileru zjistíte, jaké bohabojné kratochvíle na vás v samozvaném Grand Theft Horse čekají: kradení a jízda na koních, střílení z kuše, šerm, pití alkoholu, to všechno v pohledu z ptačí perspektivy. Pseudostředověký standard! Rustler si utahuje primárně z her od Rockstaru, ale humor si tvůrci z Jutsu Games půjčují spíše od Monty Pythonů a celkově na vás pomrkávají velkým množstvím popkulturních odkazů.

Počítat můžete také s osobitým soundtrackem, který v traileru obstarává beatboxová kapela, ve hře se o něj pak postará váš osobní bard, který vám bude všude v patách, aby zhudebnil každý váš vtipný kousek či trapas, ale také vám svým libozvučným (či naprosto nesnesitelným) hlasem pomohl v bitvě.

Rustler plánuje v předběžném přístupu setrvat přibližně půl roku, kdy do něj přibudou nové úkoly, minihry, více koní, zbraní, povozy a další věci, které si vyžádají hráči. Early access startuje na Steamu 18. února 2021.

Nejnovější články