Stormgate, duchovní nástupce StarCraftu II a Warcraftu III, ukazuje novou frakci
zdroj: Foto: Frost Giant Studios

Stormgate, duchovní nástupce StarCraftu II a Warcraftu III, ukazuje novou frakci

23. 8. 2023 13:27 | Novinky | autor: Adam Homola |

Stormgate je jednou z mých aktuálně nejočekávanějších her a jakkoliv se objevuje na velkých akcích typu E3 či aktuálně Gamescom, vždycky tak trochu zapadne. Aby taky ne, když třeba včera ukázala jen sotva minutu nových záběrů, zatímco jiné těžké váhy, třeba včetně nového Call of Duty, se toho nebály a ukázaly mnohem víc.

Na druhou stranu pořád platí, že pro nás stratégy jde o jeden z největších chystaných titulů. Hru, která se inspiruje u těch nejlepších z nejlepších: StarCraft II a Warcraft III. Ostatně tyhle kousky zvládá Stormgate připomínat hned v prvních vteřinách už svým vizuálem a vlastně i principy.

V nové ukázce z aktuálního Gamescomu se můžeme podívat jen na krátké představení nové frakce pekelníků a dostali jsme i informaci o tom, že na hudbě se podílí Chainsmokers společně se skladatelem Frankem Klepackim (Comman & Conquer).

Stormgate tak pořád vypadá skvěle, velice lákavě a já se už nemůžu dočkat, že tihle veteráni z Blizzardu ukážou, jestli na to pořád ještě mají. Stormgate ale v současné době zatím pořád nemá datum vydání, takže si ji můžeme maximálně tak přidat do seznamu přání na Steamu a trpělivě čekat.

zdroj: Gamescom

Nejnovější články