Stavitelská hra Poly Bridge opouští early access - prověří vaši schopnost navrhovat mosty
zdroj: tisková zpráva

Stavitelská hra Poly Bridge opouští early access - prověří vaši schopnost navrhovat mosty

7. 7. 2016 11:29 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Je to skoro rok, co jsme vám ukazovali nápaditou logickou hru Poly Bridge, v níž, jak název napovídá, stavíte mosty. Základ hratelnosti stojí na fyzikální simulaci, díky níž je umění postavit i jednoduchý most tak, aby se vám vlastní vahou nezhroutil. Jakmile si osaháte pravidla, podle kterých se Poly Bridge řídí, v kampani vaše stavitelské umění otestuje řada misí, v nichž musíte stavět mnohem složitější struktury. Doposud jste mohli Poly Bridge hrát v rámci early accessu, ale tvůrci ze studia Dry Cactus oznámili, že hra vyjde 12. července v plné verzi.

Plná verze bude oproti té současné notně vylepšená. V kampani se dočkáte místo 36 rovnou 105 levelů, kompletně přepracované budou Sandbox a Workshop módy, v nichž tvoříte vlastní puzzly a případně je sdílíte s ostatními hráči. Vizuální stránka bude díky detailnější práci grafiků působit lépe (i když zrovna u téhle hry o grafiku zas tolik nejde). Detailnější možnosti ovládání pak doplní i vylepšené uživatelské rozhraní a také integrace s Twitchem, takže své pokusy budete moci snadněji streamovat.

Co ale zaručilo už early access verzi Poly Bridge úspěch, byla funkce výroby gifů. Z vašeho pokusu o vytvoření mostu a následného (pokud možno spektakulárně nepovedeného) pokusu o přejetí s daným vozidlem, můžete vytvořit animovaný gif, který pak jde snadno sdílet na sociálních sítích. Jen během early acceessu hráči uploadovali 120 tisíc obrázků a do Steam Workshopu pak 7 tisíc vlastních puzzlů, které si ostatní hráči mohou stáhnout a otestovat své schopnosti. Poly Bridge aktuálně stojí 12 eur, což by měla být i cena plné verze.

zdroj: Archiv

Nejnovější články