Startuje finále Wargaming.net ve World of Tanks
zdroj: tisková zpráva

Startuje finále Wargaming.net ve World of Tanks

8. 4. 2016 11:11 | Novinky | autor: Daniel Kremser |

Již potřetí se sjela špička World of Tanks scény do polské Varšavy, aby změřila síly a vybrala nejlepší tankisty. Po dva dny (8. a 9. dubna) tak můžete buď přímo na místě, navíc zdarma, nebo prostřednictvím několika streamů sledovat napínavé tankové bitvy, pot, radost i zklamání. Zkrátka emoce, které k profesionálnímu hraní neodmyslitelně patří, jak ostatně hráči World of Tanks prokázali během finálových turnajů v uplynulých letech.

Pokud se tedy něco zásadně nezměnilo, bude opět navýsost zajímavé a napínavé sledovat, kdo se do historických tabulek zapíše letos. Trofej v podobě kvádru poctivé oceli ale může zvednout nad hlavu jen jeden z přítomných 12 týmů a už nyní je jasné, že Hellraisers to nebudou mít s obhajobou loňského vítězství snadné.

Ukrajinští Natus Vincere se totiž chtějí vrátit po roce zpátky na trůn a zajímavé bude určitě sledovat i výkony asijských a amerických týmů, které také nejsou bez šancí. Některé se určitě probojují minimálně do druhého hracího dne, kdy už se bude lámat chleba, a na jehož konci stane vítěz. A kdo ví, třeba to nakonec bude historicky první brazilský tým Red Canids, který se do finálových bojů dostal na divokou kartu a může jen překvapit. Ať už ale na vrcholu stane kdokoli, vedle trofeje a dobrého pocitu si odnese sice menší (na poměry podobných turnajů), ale rozhodně lákavou finanční odměnu. Týmy si totiž mezi sebe rozdělí 300 000 amerických dolarů.

V čem naopak bude akce jistě patřit mezi špičku, je produkce. Již loni a předloni nabídl Wargaming profesionální komentátory, analýzy a vůbec vše, na co jsou fandové e-sportu zvyklí. Nic z toho nebude chybět ani letos, a jestli vás zajímá, jak to nakonec dopadne, můžete dokonce na jednom z trojice streamů vyhrát během sledování i nějaké ceny. Třeba jeden z nových Tier X tanků, které dost možná zamíchají konečným pořadím stejně, jako kempení a opatrný postup eliminující herní mód attack/defense.

Kdo nemůže akci sledovat přes některý ze streamů a zároveň se rozhodli zůstat doma, nemusí smutnit. Celou akci sledujeme přímo ve Varšavě a přineseme vám z ní vše důležité. Další informace a streamy z Grand Finals naleznete na oficiální stránce.

Nejnovější články