Star Thunder bude mix 2. světové s mimozemšťany
zdroj: tisková zpráva

Star Thunder bude mix 2. světové s mimozemšťany

3. 4. 2012 10:00 | Novinky | autor: levis |

Update: Ano, možná jsme se se zpožděním nachytali na aprílový vtípek. Zdá se totiž, že tvůrci z Gaijin spojili pro svůj Apríl názvy i tématiku připravovaných MMO her War Thunder: World of Planes a Star Conflict.

Namísto dalšího leteckého simulátoru z 2. světové války nyní vývojáři z Gaijin přichází se ztřeštěným nápadem. Pod názvem Star Thunder se totiž skrývá jejich nové letecké MMO, v němž si to dvojplošníky rozdají rovnou s mimozemskými loděmi. Hra vychází z premisy, že během války se zásadně nepovedl jeden test jaderné zbraně, lidstvo narušilo časoprostor a celou sluneční sestavu přesunulo do daleké budoucnosti v 48. století.

zdroj: Archiv

Králové tohoto futuristického světa si nechávají říkat Precursors a ve hře si to rozdají se všemi válečnými silami, jimiž náš svět v roce 1940 disponoval. Zalétáte si u největších evropských, amerických a asijských metropolí, kam nepřátelé vyšlou nejprve své menší jednotky. Protože mimozemšťanům půjde jen o zoufale nedostatkové přírodní zdroje, je možné, že nějakým způsobem je od nich budete moci odříznout - a třeba tak získat taktickou výhodu. Vývojáři slibují několik kompetitivních PvP módů, kooperativní mise a samozřejmě plnohodnotnou singleplayerovou kampaň. Star Thunder pro PC zatím nemá stanovené datum vydání.

Nejnovější články