Soubojový modul Star Citizen vyjde 29. května
zdroj: tisková zpráva

Soubojový modul Star Citizen vyjde 29. května

19. 5. 2014 19:26 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Když se nic nepokazí, přičemž „když“ si představte s mnoha vykřičníky a načmárané obrovským červeným písmem na sněhobílé zdi, naskočíme 29. května do kokpitu zakoupené stíhačky a poprvé se proletíme ukázkou vesmíru Star Citizen. Právě na čtvrtek příští týden si Chris Roberts a spol. naplánovali vydání dlouho slibovaného a v dubnu prezentovaného dogfight modulu Star Citizen, který je známý pod názvem Arena Commander. Než k očekávané události dojde, čeká vývojáře ještě spousta práce a zároveň i překonání mnoha potenciálních překážek.

Chris Roberts dodržuje v tradičním přehledu svůj závazek sdílet s komunitou veškeré podrobnosti o vývoji Star Citizen. Pokud vás tedy zajímají veškeré technikálie ohledně jednotlivých fází příprav na spuštění Arena Commander, poslužte si.

Pro ostatní z tuny textu vyzobnu důležité informace o postupném zpřístupnění slíbeného obsahu Arena Commander všem hráčům. Když si Arena Commander někdy v průběhu příštího čtvrtku stáhnete, automaticky můžete vyzkoušet dvojici singleplayer módů Free Flight a Vanduul Swarm (de facto horda).

Do jednoho z multiplayerových módů (zřejmě Deathmatch) bude mít na začátku přístup jenom hrstka vyvolených testerů s tím, že tvůrci budou ruku v ruce se škálováním kapacity serverů navyšovat množství hráčů, které k hraní mulťáku pustí. Oprava chyb má ale před zpřístupňováním multiplayeru přednost, to je jasné.

Verze Arena Commander, která má vyjít 29. května, nese označení 0.8, což znamená, že bude plná bugů a zároveň nemá být obsahově kompletní. Squadron mód do hry přibude až s updatem na verzi 0.9 a mód Capture the Core vyzkoušíme všichni až při vydání verze 1.0.

Pro vydání dvou zmíněných updatů už Chris Roberts a spol. termín vydání nemá. Ani přibližný. Ostatně, jestli Arena Commander ve čtvrtek 29. května opravdu vyjde, čili se nic strašlivě nepokazí, bude to stejně malý zázrak sám o sobě.

Nejnovější články