Sony spouští streamovací službu Pictures Core. Výběr filmů se objeví i v PlayStation Plus
zdroj: Foto: Sony

Sony spouští streamovací službu Pictures Core. Výběr filmů se objeví i v PlayStation Plus

7. 10. 2023 10:00 | Novinky | autor: Jakub Malchárek |

Sony spouští novou streamovací službu, která bude dostupná i na konzolích PS4 a PS5. Jde o pokračování aplikace Bravia Core, která pod novým názvem Sony Pictures Core nabídne filmy produkované japonskou filmovou společností. Ve službě bude ke zhlédnutí, zapůjčení nebo zakoupení přes dva tisíce titulů.

zdroj: Sony Pictures Entertainment

K některým filmům, například ke Gran Turismo, se navíc dostanete dříve než na jiných platformách. Služba je ode dneška k dispozici na konzolích, zatím však pouze ve Velké Británii, USA, Kanadě, Austrálii, na Novém Zélandě, ve Francii, Německu a Japonsku. V Česku bychom se jí mohli dočkat na začátku příštího roku spolu s rebrandingem Bravia Core.

Předplatitelé služby PlayStation Plus na nejvyšší úrovni Premium budou moci zhlédnout až stovku vybraných filmů bezplatně. V katalogu, který se bude průběžně rozrůstat o nové tituly, pak najdete například snímky Looper: Nájemný zabiják, Kingsglaive: Final Fantasy XV, Elysium a nebo třeba Resident Evil Damnation.

Časem se počítá i s partnerstvím s populární anime streamovací službou Crunchyroll. Mezi nejznámějšími filmy od Sony, se kterými se v Sony Pictures Core počítá, byť zatíme nevíme, jestli budou v katalogu bezplatných titulů i pro majitele PlayStation Plus Premium, je například Spider-Man: Bez domova, Spider-Man: Napříč paralelními světy, Uncharted, The Equalizer, Nic ve zlým, Bullet Train nebo Krotitelé duchů: Odkaz.

Nejnovější články