Sony omylem zveřejnila cenu Premium služby pro Battlefield 3
zdroj: tisková zpráva

Sony omylem zveřejnila cenu Premium služby pro Battlefield 3

30. 5. 2012 18:27 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Update: EA pro Joystiq potvrdila, že se informace o Battlefield Premium dozvíme 4. června.

Původní zpráva: Před pár dny se objevily ne zcela ověřené spekulace ohledně prémiové služby/balíčku k Battlefield 3 (co v ní najdete, to si přečtěte zde), která by měla kráčet ve stopách úspěšného Call of Duty Elite. Nyní se asi definitivně profláklo, že se tato věc stane realitou, ačkoliv už zase nemáme jasné důkazy. Někdo na PSN se totiž asi uklikl a nahodil na stránky cenu této služby společně s cenou Close Quarters DLC. A i když zodpovědní lidé zareagovali rychle, stránky jako Joystiq tohle zaznamenali.

Premium by se měl objevit 4. června, takže asi v souvislosti s oficiálním oznámením na E3. Cena pro Evropu by měla být 49,99 euro (au). Což je celkem vysoká cifra, byť je obsah za ní opravdu solidní. Co se týče samotného Close Quarters packu, ten by měl také vyjít 4. června a jeho cena by se měla vyšplhat na 14,99 eur. Což není tak špatné, vzhledem ke kvalitě a hloubce DLC k Battlefieldu 3.


Tohle je bohužel směřování trhu, které nás asi nebude moc těšit. Z doprovodných služeb a dodatečného obsahu se stává buď pravidelně, nebo jednorázově placený bonus, který asi zaplatíte, pokud onu hru máte opravdu rádi a chcete mít vše, co k ní patří. Nicméně, nestěžujme si na distributory, jejich cílem je vydělávat peníze. Pokud by nebyli hráči, kteří se na CoD Elite vrhli v tak velkém množství, nebyl by zde tento úspěšný model. Vlastně si za to můžeme stěžovat jen sami na sebe.

Navíc se nyní objevil údajný dokument, který popisuje všechny prvky, které v jednorázovém Premium předplatném najdete. Mimo jiné budete moci zresetovat svoje KDR a vlastně všechny statistiky. In-game nůž, in-game psí známky a samozřejmě všechna DLC, která ke hře vyšla a vyjdou.

Nejnovější články