Sonic a jeho skvadra opět ohrozí bezpečnost na silnicích
zdroj: tisková zpráva

Sonic a jeho skvadra opět ohrozí bezpečnost na silnicích

30. 4. 2012 19:30 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Sega si nedá pokoj a pořád toho nebožáka Sonica bude cpát do různě obskurních spin-off her, které (podle mého) pověsti modrého ježka pověst nijak zvlášť nevylepší – dokonce, i když jsou docela kvalitní. Ale proti gustu žádný dišputát, takže se seznamte s novým závodním titulem Sonic & All-Stars Racing Transformed. Vyjde ještě letos na PC, PS3, X360, 3DS a PS Vita a dle tiskové zprávy hodlá navázat na ohromný úspěch Sonic & All-Stars Racing, čili předchozího dílu.

Pokud nejste na světě pět minut, tak je vám asi jasné, co se bude v Sonic & All-Stars Racing Transformed odehrávat. Jsou to klasické arkádové závody, kde se projedete i proletíte na různých vozítkách, lodích i letounech a podstatné je, že to bude za známé postavy ze Sega her a dojde k tomu v lokacích ze známých Sega her.

Zábavnost hry by měla spočívat v tom, že tratě budou interaktivní a průběh klání bude ovlivňován nejenom řidičskými schopnostmi, ale i speciálkami jednotlivých postaviček – ať už v singleplayeru, nebo spíše v multiplayeru, který je u podobných párty her vždy až na první místě. A v případě Sonic & All-Stars Racing Transformed tomu nebude jinak. Jukněte na obrázky, omrkněte video a vyřiďte všem známým i neznámým, že si mají na přechodech dávat bacha na rozdováděného ježka v modré motokáře.

zdroj: Archiv

Nejnovější články