zdroj: Round8

Slibné akční RPG Lies of P ukazuje svého Pinocchia poprvé v akci

9. 11. 2021 16:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Studio Round8 ukázalo první záběry ze svého barokního akčního RPG Lies of P inspirovaného klasickou italskou pohádkou Carla Collodiho o Pinocchiovi. Dříve nádherné město Krat ovládli zlotřilí roboti a P musí najít svého mistra Geppetta, aby společně zvrátili jejich nadvládu a vrátili svému domovu dávný lesk a slávu.

Sám Pinocchio je nicméně v duchu své předlohy mechanický a s pár přeživšími obyvateli může komunikovat, přičemž čím víc lže, tím víc se stává člověkem – se všemi výhodami a nevýhodami, které člověčenství přináší.

Fanouškům her žánru soulsborne jistě zaplesá srdéčko nejen z řízně temné atmosféry, ale i ze soubojového systému s reaktivními protiútoky. Pinocchio disponuje mechanickou rukou, která se může chovat jako zbraň, přitahovací hák nebo jiný užitečný nástroj, kromě toho ale budete v Kratu nacházet i spoustu dalších zbraní. Kouzlo akčního RPG má tkvět právě v množství přizpůsobení a také v příběhových volbách.

zdroj: Neowiz

Lies of P od studia Round8 a vydavatelství Neowiz zatím nemá stanovené datum vydání, tvůrci ho vyvíjejí v Unreal Enginu 4 pro PC a současnou generaci konzolí.

Nejnovější články