zdroj: Thunder Lotus Games

Slibná kooperativní akce 33 Immortals dostane příští měsíc betu

11. 4. 2024 10:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Očekávaná kooperativní akce 33 Immortals spustí 24. května uzavřenou betu, která poběží až do do 2. června. Zájemci se mohou zaregistrovat na oficiálních stránkách hry. Hra, za kterou stojí studio Thunder Lotus, vyniká jedinečnou kombinací prostředí inspirovaného Dantovým peklem a estetiky retro komiksů. 

33 Immortals, jak už název napovídá, podporuje netradiční kooperativní režim pro 33 hráčů, jehož bitvy se soustředí na velké souboje na všechny strany, z nichž každý trvá přibližně 25 minut.

Hráči, kteří se vtělí do jednoho ze sedmi unikátních bojovníků, mají možnost oživit padlé spoluhráče tím, že se zmocní jejich duchů. 33 Immortals se zatím rýsují velice slibně, s nejspíš velice zajímavou dynamikou soubojů a jistou strategickou hloubkou, která vychází z velkého počtu hráčů.

I když nad tou strategií je zatím ještě otazník, neboť zkoordinovat 33 hráčů bude asi docela oříšek. Minimálně by mohlo jít ale o solidní chaotickou rubačku, která už teď z trailerů vypadá nesmírně lákavě.

33 Immortals bude v předběžném přístupu k dispozici koncem tohoto roku v obchodě Epic Games Store na konzolích Xbox Series X/S a na PC, přičemž bude dostupná i v rámci služby Game Pass. Nadcházející beta fáze následuje po menším alfa testu a nezbývá než doufat, že tvůrci sesbírají hromadu užitečných dat a zpětné vazby, aby hru pořádně odladili a otočili potenciometrem zábavy co nejvíc do prava.

Nejnovější články