zdroj: Square Enix

Sledujte explozivní trailer na Guardians of the Galaxy za doprovodu řízných kytar

14. 10. 2021 13:16 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Jedním z posledních letošních opravdu velkých releasů, pokud tedy nepočítáme zaběhnuté série, jsou Guardians of the Galaxy vznikající ve studiu Eidos Montreal pod hlavičkou Square Enix. Hra byla oznámena letos na E3, patří tedy k oněm titulům, na jejichž vydání nebylo třeba čekat dlouhé roky. Pokud ale herní svět sledujete bedlivěji, víte, že se o herních Strážcích galaxie špitá už minimálně od roku 2016.

Dobrodružství nesourodé partičky vesmírných desperátů, ze kterých se dílem osudu stali hrdinové, vychází za necelé dva týdny, už dnes se ale můžete podívat na launch trailer. Ten překypuje akcí a nechybí ani typický humor, vše navíc doplňuje fantastický hudební doprovod, který by dle starších vyjádření měl patřit k zásadním aspektům hry. Ostatně, už nyní si můžete oficiální playlist pustit na streamovacích službách.

Příběh Guardians of the Galaxy se odehrává po masivním vesmírném konfliktu, jehož konec přináší pro přeživší množství příležitostí. Ty chce samozřejmě využít i ústřední partička s Peterem Quillem alias Star-Lordem v hlavní roli, omylem ale spustí řetězec událostí, které vyvrcholí pořádnou šlamastykou. Jako hráči tedy budeme mít co napravovat. 

Ve hře se napřímo zhostíme jen Star-Lorda, ostatní členy týmu ovládne umělá inteligence, budeme jim ale moci udělovat pokyny a příkazy. Vtipným prvkem je takzvaný Team Huddle, tedy svolání týmu před bitvou, kdy svým kolegům můžete promluvit do duše motivačním proslovem a poskytnout jim různé buffy a bonusy.

Guardians of the Galaxy vyjdou 26. října na PC, současné i minulé generaci konzolí a také na Switchi.

Nejnovější články