Simulátor výstavby věznice se opozdí. Prison Architect 2 dolaďuje detaily
zdroj: Paradox Interactive

Simulátor výstavby věznice se opozdí. Prison Architect 2 dolaďuje detaily

22. 2. 2024 10:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Paradox Interactive oznámil dvouměsíční odklad nedávno oznámeného a očekávaného Prison Architect 2. Původně bylo vydání naplánováno na 26. března, vývojářské studio Double Eleven teď ale hodlá využít dodatečný čas k optimalizaci hry a odstranění zbývajících chyb. Nové oficiální datum vydání je 7. května, tudíž nejde o nic hrozného.

Pokračování populární jedničky z roku 2015, za kterou stojí Introversion Software, bylo oznámeno teprve minulý měsíc a slibovalo plně 3D přepracování vězeňského managementu. Funkce jako výstavba více pater a nový systém upravující vztahy mezi vězni zní víc než slibně, a tak je odkladu sice škoda, ale lepší dostat hru později a hotovou, než se trápit s dalším nepřiznaným předběžným přístupem.

Paradox ve svém oznámení odkladu tvrdí, že zachování původního data vydání sice zvažovali, ale že se nakonec raději rozhodli pro vybroušení posledních velkých bugů tak, aby byla hra při vydání v co možná nejlepším možném stavu. A nakonec jde jen o pouhé dva měsíce, tudíž se jaro pořád stíhá.

zdroj: Paradox Interactive

Od března bude Paradox pořádat sérii streamů, v nichž představí proces vývoje a poskytne náhled do závěrečných fází ladění hry. Prison Architect 2 vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S 7. května.

Nejnovější články