Settlers se vrací! Příští rok vyjde nový díl, letos kolekce těch starých
zdroj: tisková zpráva

Settlers se vrací! Příští rok vyjde nový díl, letos kolekce těch starých

21. 8. 2018 16:58 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Z gamescomového nebe sněží nebeská retro mana. Po oznámení Desperados 3 tu máme další strategický klenot věků minulých, tentokrát ovšem nikoli stealth, nýbrž budovatelský. Settlers se vrací s novým dílem pojmenovaným jednoduše The Settlers, který by měl kdysi slavnou sérii znovu katapultovat na výsluní.

To se nepovedlo ani The Settlers 7: Paths to a Kingdom z roku 2010, ani The Settlers Online z roku 2012. Magickým letopočtem snad bude 2019, konkrétně podzim, kdy má nová hra vyjít. Co od ní čekat? Samozřejmě budování vlastní společnosti, stavění měst, piplání ekonomiky, válečná tažení… Jen se podívejte na úvodní trailer.

zdroj: Archiv

Novým Settlerům se musí nechat, že rozhodně vypadají moderně. Na postupně se rozrůstající městečko statečných průkopníků se dívá opravdu moc hezky, a to jak v době míru, tak během válčení. Hra navíc obsahuje roztomilé oslíky, kdyby snad ještě někdo pochyboval, že je oč stát.

A to není jediná dobrá zpráva pro milovníky téhle série. 15. listopadu se na Uplayi zjeví The Settlers History Collection, která v sobě obsahuje vylepšené verze všech dílů od jedničky až do sedmičky – ty vám tak poběží na moderních systémech a budou uživatelsky komfortnější.

Pro představu můžete navštívit stránku The Settlers History Edition, tedy modernizované verze prvního dílu, která je už teď dostupná za 5 eur. Nějak podobně by měl vypadat i zbytek edice, jak vám ukáže následující video, které zároveň elegantně shrnuje dosavadní historii série. Jen na chudáky freemium The Settlers Online se z nějakého záhadného důvodu zapomíná.

zdroj: Archiv

The Settlers zdroj: tisková zpráva The Settlers zdroj: tisková zpráva The Settlers zdroj: tisková zpráva The Settlers zdroj: tisková zpráva The Settlers zdroj: tisková zpráva The Settlers zdroj: tisková zpráva The Settlers zdroj: tisková zpráva The Settlers zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články