Serious Sam's Bogus Detour nabízí běsnění v tradičních kulisách, ovšem z jiného pohledu
zdroj: tisková zpráva

Serious Sam's Bogus Detour nabízí běsnění v tradičních kulisách, ovšem z jiného pohledu

11. 4. 2017 11:58 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud vám chyběl Serious Sam, Croteam a především s nimi spolupracující tým Crackshell (Hammerwatch) pro vás mají řešení. Sice nejde o klasickou FPS, ale zábavy a ujetého humoru by zde mělo být víc než dost. Serious Sam's Bogus Detour totiž představuje shora viděnou zběsilou střílečku, kterou sice můžete hrát sami, ale její největší kouzlo spočívá v kooperaci a likvidování klasických nepřátel ze Samova universa.

Hra vás zavede do Středomoří a tak se připravte na mumie, škorpiony a všemožnou havěť, která se bude ve výbuších občas ztrácet. Vaěe postavy budou během samotné akce levelovat, samozřejmě se dostanou k novým zbraním, včetně těch biologických. V příběhovém módu můžete bojovat ve skupince až čtyř hráčů. Hádám, že právě kooperace bude tou nejlákavější, protože podobně jako Broforce je největší zábava snažit se uprostřed chaosu nějak zkoordinovat s ostatními hráči. Nebo spíše nezkoordinovat a "omylem" je zabíjet.

Až vás přestane bavit kampaň, k dispozici bude Versus s Deathmatchem a dalšími tradičními módy – pro až dvanáct lidí – a nebo Survival, kdy čelíte hordám protivníků, opět v až 12 lidech. A až se vám i to obehraje, můžete využít služeb přiloženého editoru a to buď jak pro své tvůrčí vyžití a nebo prostě stáhnete cizí výtvory. Serious Sam's Bogus Detour vyjde začátkem léta na PC (Steam).

zdroj: Vlastní

Nejnovější články