Sam Fisher se proplížil do Bolívie ve velkém updatu pro Ghost Recon Wildlands
zdroj: tisková zpráva

Sam Fisher se proplížil do Bolívie ve velkém updatu pro Ghost Recon Wildlands

10. 4. 2018 15:46 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Adam vás minulou středu informoval o druhém roce podpory taktické akce Ghost Recon Wildlands ze strany Ubisoftu a první sladké ovoce již začíná padat z vývojářských stromů. Všem hráčům byly přislíbeny čtyři bezplatné updaty, takzvané Special Operations, z nichž první dorazí během dneška. O nadcházejícím víkendu si navíc můžete vyzkoušet celou hru úplně zdarma.

Nový díl stealth akce Splinter Cell je zatím stále v nedohlednu, takže si všichni nedočkaví fandové musí vystačit s jeho crossoverem v Ghost Recon Wildlands. Samova aktuální mise ho zavedla do Bolívie, a byť se to zdá nemožné, potřebuje vaši pomoc. Připojte se k němu buď sami, nebo v kooperaci až čtyř hráčů a pomozte mu s noční infiltrací kempu Unidad v Santa Cruz. Pro Ghosty jde o jednu z nejtěžších zkoušek vůbec.

Update Special Operations ale přináší mnohem víc. Konečně si můžete sami zvolit oblečení svých parťáků, do PvP přibyl nový mód Sabotage podpořený pěti mapami a všechny PvP módy využijí v pořadí již osmnáctou třídu Echelon, pocházející ze Samova týmu Fourth Echelon.

zdroj: Archiv

A to pořád není všechno. Nejenže budete bojovat po boku Sama Fishera (kterého mimochodem po jedné pauze opět dabuje Michael Ironside), ale obléknete si i jeho vybavení – ikonické brýle pro noční vidění, barevný filtr, nůž i celý oblek. Ale pozor. Zatímco vlastní mise není časově omezená, tyto nové parádičky dostanete pouze v případě, že ji úspěšně dokončíte do 16. května.

Vydání updatu doprovází Free víkend – od 12. do 15. dubna bude Ghost Recon Wildlands zdarma na všech platformách. Dostanete přístup úplně ke všemu (dokonce i k misi s Predátorem), a v případě zájmu vás hra následně vyjde o 67 % levněji. Ubisoft opravdu ví, jak si u hráčů šplhnout. Ne skrze zážitek kazící bedničky, ale skrze bezplatné updaty přetékající obsahem a ikonami z jiných zábavních produktů. Jen tak dál.

GRW - Splinter Cell zdroj: tisková zpráva

GRW - Splinter Cell zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články