„Ruská DotA“ Prime World před víkend odstartuje otevřenou betu
zdroj: tisková zpráva

„Ruská DotA“ Prime World před víkend odstartuje otevřenou betu

20. 6. 2013 15:40 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Multiplayerových online bitevních arén, alias „DotA her“, je dnes ve vývoji skoro více než hub po dešti. Už více jak rok se čeká i na Prime World od ruských Nival Interactive – poslední trailer jsme ostatně ukázali před uctyhodnými čtrnácti měsíci, vývojáři se blýskli i na nedávné E3, kde předvedli způsob boje. Prime World však konečně dosahuje na vydání a počínaje zítřkem nakopne svou otevřenou betu.


Již v minulých měsících byla v oběhu uzavřená beta a prý šlo věru o kvalitní zážitek. Tento víkend budou mít dobrovolníci šanci se o tom přesvědčit sami. Nivalové plánují sedmero modů od tradiční PvE bitky po singleplayerové výzvy (challenges). Právě rozličná nabídka módů je spolu s multiplatformovostí ostatně hlavním prvkem, kterým se Nivalové snaží jakž takž odlišit od konkurence (pomineme-li zvláštní systém herních profilů).

Otevřená beta bude zatím jednorázovou akcí pro tento víkend. Její průběh je naplánován od 21. června (u nás od 20:30) do 24. června (u nás do 10 hodin dopoledne). Jak je dnes už zvykem, své zkušenosti z open bety si hráči budou moct přenést i do budoucích verzí hry. Pokud byste si Prime World chtěli připomenout či do betavlaku přímo naskočit, tady najdete oficiální web s dalšími detaily.

 

Nejnovější články