zdroj: Ground Shatter

RICO London je nástupcem komiksové akce XIII

16. 2. 2021 8:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Autoři komiksové střílečky RICO oznamují pokračování s podtitulem London. Vezme nás do roku 1999, těsně před začátek novoročních oslav. V roli příslušnice londýnské policie budete mít pořádně napilno, hlavní hrdinka, inspektorka Redfernová, se totiž bez podpory rozhodla vyčistit od zločinu celý mrakodrap.

Příběh se točí kolem nelegálního obchodu se zbraněmi v londýnském East Endu. Celou hrou můžete projít buď sólo, nebo v kooperaci s kamarádem ve splitcreenu či online. 

Každé patro věžáku se bude hemžit po zuby ozbrojenými gangstery, postup výš bude provázet rostoucí obtížnost. Samozřejmostí má být pořádný zbraňový arzenál, který si můžete různě upravovat a vylepšovat rozličnými perky.

RICO London připomíná klasickou střílečku XIII na steroidech, nabízí ale třeba i zpomalování času a celkově působí mnohem divočejším dojmem. Po nedávném otřesném remaku XIII by právě tahle hra mohla zvednou hozenou rukavici. Chystá se na současnou i minulou generaci konzolí, na PC i na Switch. Termín vydání neznáme, trailer láká nejasným „brzy".

Nejnovější články