Reagan Gorbachev dává slavným politikům do rukou raketomet a katanu
zdroj: tisková zpráva

Reagan Gorbachev dává slavným politikům do rukou raketomet a katanu

15. 2. 2016 16:55 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Někdy si myslíte, že vás už ve videoherním průmyslu nedokáže nic překvapit a pak narazíte na hru jménem Reagan Gorbachev. Akční titul s prvky stealth, který připomíná Hotline Miami, ovšem zasazenou do studené války, respektive její varianty, kdy představitelé hlavních mocností vezmou do ruky zbraně a jdou válku vybojovat sami. S katanou, raketometem a spoustou mrtvol a krve.

Politické duo se ale v této verzi historie musí odhodlat k větší akci, než je jen sezení za stolem. Zápletka je přitom jednoduchá jako facka – parta militantních extrémistů chce ukončit křehký mír vrcholící studené války a nastolit skrze zkázu nový pořádek. Mírová jednání titulní dvojice politiků jim však stojí v cestě a je tedy nutné je odstranit - oba státníky unesou.

Jejich záchrana spadne 24. února na bedra hráčů. Ti se budou moci s oběma politiky na svobodu prosekat, proplížit, nebo jednoduše prostřílet – hra nabízí více možností průchodu úrovněmi a jak naznačuje trailer, bude to jízda, v níž o exploze nebude nouze. Do příběhu se navíc můžete vrhnout i v lokální kooperaci, stejně tak lze ale v jednom člověku ovládat obě postavy naráz.

zdroj: Archiv

Ty musí v cestě za svobodou pokořit dvaatřicet úrovní a porazit nespočet nepřátel. Zkrátka politické drama se vším všudy. Hra vyjde na Xbox One a na PC, v minulosti již však zavítala například na Ouyu.

Nejnovější články