První kampaňové DLC pro Arma 3 vyjde koncem října
zdroj: tisková zpráva

První kampaňové DLC pro Arma 3 vyjde koncem října

10. 10. 2013 15:20 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud, podobně jako já, čekáte na vydání kampaně pro Arma 3, která byla kvůli nedostatku času odložena (viz náš článek), už můžete začít stříhat metr. První DLC vyjde ve čtvrtek 31. října a bude se jmenovat Survive. Představí se v ní nový hrdina, Ben Kerry, člen mírových jednotek NATO, který se dostane na Altis a Stratis do nezáviděníhodné bojové situace.

Zatímco se jednotky NATO pomalu stahují po dlouhém příměří, opoziční síly CSAT se připravují k akci. Jay Crowe z Bohemia Interactive poznamenává: „Není to jen o našem příběhu, ale jde i o novou možnost, jak celé platformě přidat nové stavební kameny – nové zbraně, animace, 3D objekty, skriptovací moduly.“

Pro Arma 3, která se profiluje jako hřiště pro tvorby chtivé vojáky jde o skvělou zprávu. Nové prvky, z nichž se budou moci skládat mise, se nikdy neztratí a dá se říci, že v tomto konceptu jde o skoro nejdůležitější věc – jakkoliv se mi to jako milovníkovi kampaně z původního Flashpointu nemusí úplně líbit. Série se prostě vyvinula a má celkem jasně dané směřování. To leží v uživateli budovaném obsahu.

S příštím DLC pro kampaň by navíc měli hráči-tvůrci dostat další věci pro tvorbu, třeba nová vozidla. Samotné DLC Survival bude pro majitele hry samozřejmě zdarma a prezentuje se několika opravdu pěknými obrázky.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články