zdroj: E-Line Media

Prozkoumejte tajemství oceánů v potápěčské Beyond Blue

11. 6. 2020 14:55 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Thalassofobií neboli strachem z oceánu či hlubokých otevřených vod trpí velká spousta lidí. Explorativní adventura Beyond Blue vám alespoň zčásti může pomoct se tomuhle strachu z neznámého číhajícího v hlubinách postavit.

Ujmete se v ní totiž podmořské vědkyně a potápěčky Mirai, s níž hlubiny světových oceánů prozkoumáte prozkoumat hezky z bezpečí vlastního domova bez hloubkové nemoci, nedostatku kyslíku i děsivých stvoření schopných přežít tmu, zimu a brutální tlak. Díky tomu se tentokrát obejdete bez vlastního neoprenu.

Výtvor studia E-Line Media vznikal ve spolupráci s předními světovými oceánology a dokumentaristy BBC. Změny klimatu, plastový odpad i nadměrný rybolov nevratně poškozují podvodní život po celém světě a vy se spolu se svým týmem budete snažit porozumět dopadům lidského konání na ekosystémy.

Vzdělávací rovina Beyond Blue je obalená v zajímavé hratelnosti založené na průzkumu a líbivém grafickém kabátku. Její součástí je i šestnáctidílná dokumentární minisérie Ocean Insights s rozhovory s vědci a pozadím vzniku cyklu Modrá planeta 2.

Beyond Blue vychází dnes na Steamu, na PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články