zdroj: 2k Games

Příští rok si konečně zahrajeme nový, již sedmý díl Civilizace

7. 6. 2024 23:34 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Fakt, že sedmá Civilizace bude, je oficiálně znám již od loňského února. Ale doteď šlo vlastně jen o pouhé potvrzení od studia Firaxis, které využilo příležitosti Summer Game Festu k řádnému oznámení hry (tedy, ehm, ty informace unikly několik hodin předtím vydavatelství 2K, ale nekažme tím vývojářům radost…).

Tahová strategie Civilization VII se představila prvním trailerem, který ale ze hry vlastně vůbec nic neukázal. Dostáváme spíše umělecké video zachycující průlet historií s více či méně rozpohybovanými kulisami.

Sid Meier zdroj: Firaxis

Jinými slovy, moc jsme toho vlastně nedostali. Ale fajnovou náplastí budiž tvář samotného Sida Meiera, tedy tvůrce této přeslavné série, který po odvysílání traileru poděkoval fanouškům za přízeň trvající již více než tři dekády a slíbil, že plnohodnotného představení hry se dočkáme letos v létě.

Trailer pak už prozradil jen to, že si Civilization VII zahrajeme příští rok, kdy v jeden den vyjde jak na počítačích, tak na konzolích PlayStation 5, Xbox Series X|S, ale i na minulé generaci, tedy PlayStationu 5 a Xboxu One, a dokonce i na Switchi.

Smarty.cz

Nejnovější články