Připravte se na pokračování povedené tower defense Anomaly
zdroj: tisková zpráva

Připravte se na pokračování povedené tower defense Anomaly

28. 2. 2013 17:41 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

V případě Anomaly: Warzone Earth není vlastně tak docela jasné, jestli se má téhle hře říkat tower defense nebo tower offense. Každopádně to byla velmi povedená real-time strategie pro iOS a později i PC. Nyní tvůrci z 11 bit studios oznámili přípravu druhého dílu s prozaickým názvem Anomaly 2, který bude promakanější a obecně lepší. Svoji válku o Zemi jsme se stroji prohráli a teď jsme anomálií my.

Lidstvo přežívá v podobě konvojů, které putují do zmrzlé tundry pro zásoby a vy se stanete velitelem konvoje Yukon. Opět zde budete jak velet konvoji v real-time části, tak spravovat složení konvoje mimo misi. Bude zde ovšem několik novinek, které mají reflektovat posun ve střetu lidí a strojů, ale též posun 11 bit studios jako tvůrčího týmu.


Hlavní novinkou je, že jednotky budou moci morfovat do mechů, co budou mít různé vlastnosti. Jak už to v některých sci-fi bývá, když to za lidstvo nedokáže vyhrát humanoid z masa a kostí, udělá si mnohem většího humanoida z kovu. Kombinovat ty správné typy mechů bude klíčové pro přežití v misích.

Kromě kampaně pro jednoho hráče zde bude i multiplayer, kde jeden bude hrát za pohybující se lidský konvoj a druhý za stroje. Tvůrci slibují větší zátěž vašich strategických buněk, více než milion možných kombinací ve skladbě vašich bitevních jednotek. Hra vyjde v druhém čtvrtletí roku na PC, Mac a Linux a bude stát 15 dolarů. A tady máte ochutnávku v podobě traileru.

zdroj: Archiv

Nejnovější články