Premium a PS3 hráči se dostanou k Bf3: Armored Kill první
zdroj: tisková zpráva

Premium a PS3 hráči se dostanou k Bf3: Armored Kill první

27. 8. 2012 10:53 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Po nepříliš určitém termínu „září“ už konečně víme, kdy přesně vyjde chystaná a všemi milovníky těžkých strojů očekávaná expanze Armored Kill pro Battlefield 3.

Jak se očekávalo, Premium účty budou mít náskok (ostatně zaplatily si za to) a PS3 bude mít také náskok (ostatně, Sony si to zaplatila). Takže, jak zní ona data vydání?


Úplně první se k Armored Kill dostanou vlastníci Premium účtů na PS3 – 4. září. Následovat budou vlastníci Premium účtů z X360 a PC – 11. září, poté přijde řada na zbytek hráčů z PS3 – 18. září. Nakonec přijde řada na běžné hráče z X360 a PC – 25. září. Což dělá solidní mezeru tří týdnů pro majitele PS3 Premium. Na druhou stranu, člověk se stále musí ptát, zda placené platformové exkluzivity za těch pár dnů stojí.

Připomeňme, že Armored Kill je založen primárně na boji obrněných vozidel (a boji s nimi). Přinese čtyři mapy, z nichž jedna bude tou největší, jaká se v Battlefieldu objevila, a zcela nový mód jménem Tank Superiority. K tomu zde bude spousta nové techniky a unlocků jak pro nová vozidla, tak pro některé starší modely. Takže čekejme spoustu smrtí pod pásy obrněnců, z jejich nemilosrdných střel a od záludných techniků s jejich vychytanými protitankovými hračkami.

Nejnovější články