Předobjednávkou Wolfensteina si zajistíte přístup do bety Dooma
zdroj: tisková zpráva

Předobjednávkou Wolfensteina si zajistíte přístup do bety Dooma

19. 2. 2014 16:35 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Když Američanům odstřelí prezidenty z Mount Rushmore, tak je jasné, kdo vládne světu. Nic neřekne, že vážně chcete, aby si lidé předobjednávali vaší hru tak, jako slib, že v souvislosti s tím dostanou vstup do betatestu Dooma. DOOMA! Má to jediný háček, nevíme co to za Dooma je, kdy má vyjít a kdy vlastně přijde beta.

Pravděpodobně by snad mohlo jít o Doom 4, na který se už třese spousta pamětníků, pokud nepůjde o nějakou hru mimo hlavní sérii. Více se (ne)dozvíte na oficiálních stránkách Wolfenstein: The New Order, které se tomu věnují. Jen mi trochu přijde, že se vlastně bude víc mluvit o neoznámené hře (DOOM), než o samotném titulu, jehož datum vydání anoncujete (nový Wolfenstein).

Píšte se také, že přístup do bety DOOM bude pouze skrze předobjednávku krabicové verze Wolfensteina, ne případnou předobjednávkou digitální verze, byť tohle je možná jen zmatení pojmů. Pokud se tedy těšíte na Wolfenstein: The New Order, pište si, že hra vyjde 23. května na PC, PS3, PS4, Xbox One a X360, což doprovází i nový a musím říct že opravdu povedený trailer.

Video mě ostatně zajímá mnohem víc než žonglování se jménem hry (DOOM), o které nic nevím. Šedesátá léta s nacisty a osmdesátkovou akcí totiž vypadají zábavně. Karikatury německých zrůdiček s pitomoučkými jmény jak z komiksu a k tomu finále s motorovkou? Ano, tohle na mě udělalo dojem, byť bude především záležet na hratelnosti.

Wolfenstein: The New Order se zjevně nebude brát smrtelně vážně a myslím, že právě tohle je správná cesta pro legendární značku v dobách, které nemusí být novým verzím legend vstřícné.

...

Nejnovější články