zdroj: Sharkmob

Praha vábí vůní krve. Battle royale Vampire: The Masquerade - Bloodhunt vychází tento měsíc

1. 4. 2022 11:19 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 se potácejí ve vývojovém pekle a nic bych za to nedal, že se nástupce kultovní klasiky nikdy nedočkáme. Oproti tomu battle royale Bloodhunt, které, jak si troufnu tvrdit, nikdo z pravověrných fanoušků značky nechtěl, dorazí už tento měsíc. Předběžný přístup opustí 27. dubna 2022.

Free-to-play záležitost od studia Sharkmob se přihlásila o slovo novým trailerem, který jednak představuje funkce DualSense ve verzi pro PlayStation 5, jednak odhaluje definitivní termín vydání. Co se využití ovladače pro PlayStation 5 týče, můžete se těšit na klasickou sestavu vlastností počínaje haptickou odezvou a konče adaptivními triggery. Cthulhu fhtagn.

Mimo to hra na PS5 nabídne podporu Tempest 3D zvuku a dvojici grafických nastavení. Hrát můžete buď ve 4K a 30 FPS, nebo ve 1440p při 60 FPS. Hráči na PC se samozřejmě nemusejí omezovat, na Xboxu naopak hra prozatím nevyjde vůbec.

Ačkoli bude hra k dispozici zdarma a těžit má z mikrotransakcí, samozřejmě nabídne hardcore příznivcům takzvaný Founders Pack, ultimátní edici, která svým vlastníkům odemkne spoustu kosmetických předmětů a bonusovou herní měnu na útratu.

Nejnovější články